wtorek, 25 lutego 2014

surówka z kapusty pekińskiej i marchewki

Prosta, szybka, zdrowa surówka do obiadu...
Składniki:
mała główka kapusty pekińskiej
1 duże jabłko
1-2 marchewki
1 łyżka majonezu
1 łyżka śmietany
pieprz, sól
Przygotowanie: kapustę szatkujemy, marchewkę ścieramy na drobnej tarce, jabłko ścieramy na grubszych oczkach. Wrzucamy do miski, dodajemy majonez i śmietanę, doprawiamy do smaku. Gotowe!

2 komentarze:

  1. Witam! super przepisy:) a jakie pyszne mmmmm:) na pewno nie raz ją jeszcze zrobię,bo wszystkim smakowała :) oby więcej takich przepisów!!:)
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. bardzo się cieszę, że smakowało i, że mogę komuś pomóc. Zapraszam i pozdrawiam :)

      Usuń

Printfriendly