niedziela, 22 listopada 2015

pasta kanapkowa z tuńczykiem

Pomysł na śniadanie czy kolację. Polecam!
Składniki:
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
2 jajka ugotowane na twardo
pęczek szczypiorku
4 duże ogórki konserwowe
majonez
pieprz, sól
Przygotowanie: tuńczyka odsączamy, rozdrabniamy widelcem, wrzucamy do miski, dodajemy drobno pokrojony szczypiorek, jajka i ogórki. Dodajemy majonez, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pastę przechowujemy w lodówce. Smacznego! 

2 komentarze:

  1. Witam. Trafiłam na pani bloga przypadkowo, szukając przepisu na potrawkę z kurczaka, którą zresztą zrobiłam i wyszła przepysznie! :)
    Przeglądając pani przepisy, praktycznie każdy trafił w mój gust kulinarny. Podoba mi sie to, że przepisy są naprawdę świetne, krótkie, nieskomplikowane.
    Dziś zrobiłam pizzerinki z pani przepisu (pod przepisem z pizzerinkami dodałam komentarz). Wyszły pyszne!
    Uwielbiam pani bloga, pani przepisy! Nigdy jeszcze nie trafiłam na takiego bloga, żeby wszystkie przepisy były w moim guście. A ja mam ochotę zrobić wszystko z tego bloga! :) Świadczy to o tym, że np. dzisiaj wykorzystałam już dwa przepisy :)
    Świetna robota! pozdrawiam :)
    D.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ojejku, dziękuję bardzo za tak miłe słowa :) cieszę się, ze mogę pomóc w codziennym gotowaniu :) pozdrawiam serdecznie :)

      Usuń

Printfriendly