niedziela, 25 maja 2014

bułki nadziewane pieczarkami, kiełbasą i serem

Mnóstwo kalorii nie tylko na kolację :)
Składniki:
bułki kajzerki
1 cebula
 kilka pieczarek
kawałek kiełbasy
ser żółty
przyprawy: sól, papryka słodka, pieprz
Przygotowanie: na patelni podsmażamy pokrojoną drobno cebulę, dodajemy starte na grubych oczkach pieczarki, przyprawiamy i smażymy. Zdejmujemy z patelni, a na patelnię wrzucamy pokrojoną drobno kiełbasę, chwilę podsmażamy, do nadzienia dodajemy starty ser żółty, w bułkach robimy otwór i łyżką nakładamy nadzienie. Bułki wstawiamy do piekarnika w 180 stopniach na 3-4 minutki. Podajemy z ulubionym sosem. Smacznego!

4 komentarze:

  1. Ale fajne:):)
    Taki prosty pomysł, można nadziewać różnymi rzeczami, co kto lubi.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. niekiedy proste pomysły są najlepsze i najsmaczniejsze :) pozdrawiam

      Usuń
  2. O matko to musi być pyszne mój mąż by piszczał z radości na takie bułeczki.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. to musisz zrobić :) mojemu smakowało, on lubi takie rzeczy :)

      Usuń

Printfriendly